Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Berge & Co Førde har vi alt du trenger til din ŠKODA

Er du på jakt etter en ny ŠKODA? Hos Berge & Co Førde har vi lang erfaring og kan gi deg gode råd når du skal finne bilen for deg og dine behov. Vi tilbyr salg av en rekke ŠKODA-modeller, og du som kunde er alltid i fokus. Vi gjør alt for å hjelpe deg, både før og etter at du har kjøpt bil hos oss. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner av bilen, for eksempel reparasjon av karosseri eller lakkering. Du får en stor trygghet når du leverer din ŠKODA til oss på Berge & Co Førde. Arbeidet blir alltid utført av spesialiserte mekanikere til konkurransedyktige priser, og vi tar hele tiden vare på bilens historikk. I tillegg bruker vi alltid originale bildeler fra ŠKODA. Vi har også mobilitetsgaranti slik at du er trygg på veien helt til neste service på bilen.

Hos Berge & Co har vi over 60 år med kjøreglede, og i 2014 feiret vi 60-årsjubileum! Berge & Co ble etablert av Erling Berge allerede i 1954, da Berge signerte en avtale med Møller for å bli forhandler av Volkswagen i Sogn og Fjordane. I 2016 hadde vi en omfattende utbygging og utvidelse av bygget i Førde slik at vi ble et helt komplett bilvarehus. Les mer om historien til Berge & Co her.

Velkommen til oss hos Berge & Co Førde!